Fassawall

Office: 123-456-789

Factory: 123-456-789

Gevelbaan

67b69251dbf661303e76bf32f07beeea
Video afspelen

Op zoek naar het juiste product voor een kleurrijke gevelbaan?

Of het nu gaat om de gevel voor een woning, een bedrijfspand, een winkel of een openbaar gebouw, gevelbanen bieden volop mogelijkheden voor creatieve ideeën. En voor het realiseren van die ideeën kunt u terecht bij Fassawall. Wij hebben voor u het perfecte product om uw project van een kleurrijke gevelbaan te voorzien!

Maak kennis met Fassawall!

Fassawall levert gevel oplossingen voor elk project. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in het ontwikkelen, produceren en leveren van duurzame, kleurrijke gevelfolies, welke reeds in vele toonaangevende projecten zijn toegepast. Wij delen onze ervaring en expertise graag, en denken dan ook graag met onze klanten mee om hen van het juiste product te kunnen voorzien.

Gevelconstructie Maxglan
Sportcentrum Universum - Rudy Uytenhaak

Ontdek ons assortiment

Fassawall biedt 7 soorten gevelfolies: Fassawall Colore, Fassawall Architectura, Fassawall FireStop A2, Fassawall FR 20 en FR 40, Fassawall Designo en Fassawall Bella. Elke productlijn beschikt over unieke technische en bouwfysische eigenschappen. Daarnaast bieden wij een complete lijn met producten die speciaal zijn ontwikkeld voor het verwerken en bevestigen van onze gevelfolies.

Waarom fassawall?

  • Uw partner in gevel oplossingen
  • Producten van Brandklasse E t/m A!
  • Voor elke gevel het juiste product
  • Alle denkbare kleuren mogelijk
84-original

ik ben benieuwd naar de mogelijkheden van een kleurrijke gevelbaan!

Geef elke gevelbaan kleur met Fassawall!

De innovatieve lijnen van Fassawall bieden voor elk project het juiste product. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op en maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek. We helpen u graag bij het selecteren van de juiste gevelbaan kleur voor uw specifieke toepassing! 

Bettinkhorst 35,
7200 AH Zutphen
Nederland.
T. +31(0)575-518310
Werkdagen Ma-Do 8.00-17.00u
Vrijdag 8.00 - 16.00u
E. info@fassawall.com
Fassawall BV

Bettinkhorst 35,
7200 AH Zutphen 
Nederland.

Fassawall BV

Bettinkhorst 35,
7200 AH Zutphen 
Nederland.

nl_NLDutch
en_GBEnglish de_DEGerman fr_FRFrench nl_NLDutch