Fassawall

Office: 123-456-789

Factory: 123-456-789

Fassade – Gevel

67b69251dbf661303e76bf32f07beeea
Lire la vidéo

U heeft een uniek idee voor uw gevel?

Maar u heeft het juiste product nog niet gevonden? Dan bent u bij Fassawall aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen, produceren en leveren van hoogwaardige gevelfolies in een breed scala aan kleuren. Uiteraard kunnen wij u ook van een deskundig advies voorzien. Maak kennis met onze productlijnen en laat u inspireren door de mogelijkheden!

Ajoutez de la couleur à votre bâtiment

De gevelfolies van Fassawall zijn in vrijwel alle RAL-kleuren leverbaar en onderscheiden zich door hun unieke bouwfysische en technische eigenschappen. In combinatie met gedeeltelijk open en semitransparante gevelsystemen voegen ze een kleurrijke dimensie aan het architectonisch landschap toe!

Gevelconstructie Maxglan
Sportcentrum Universum - Rudy Uytenhaak

Fassawall gevel producten

Fassawall biedt u diverse unieke productseries. Zo is er Fassawall Colore, uitgerust met UV-stabiele en waterkerende eigenschappen en leverbaar in 8 standaard kleuren. Perfect voor plaatsing achter gedeeltelijk open gevels! Wilt u nog meer vrijheid op het gebied van kleur, dan is Fassawall Architectura de ideale oplossing. Deze gevelfolie is leverbaar in nagenoeg alle RAL-kleuren. Voor veeleisende projecten is er Fassawall FireStop A2, een revolutionaire gevelfolie met Brandklasse A2 en bestand tegen temperaturen tot +120°C.

Waarom fassawall?

  • Dé gevel specialist
  • Ontwerp, advies en levering
  • Leverbaar in vrijwel alle RAL-kleuren
  • Flexibel, laagdrempelig en betrokken
84-original

Ja, ik heb interesse in de unieke gevel oplossingen van Fassawall!

Contact

Bent u benieuwd naar de gevel producten van Fassawall? Neem dan gerust contact met ons op! Wij gaan graag met u in gesprek om u te informeren over onze unieke, innovatieve en kleurrijke gevel oplossingen. Uiteraard kunnen wij u ook van een deskundig advies voorzien.

Bettinkhorst 35,
7200 AH Zutphen
Pays-Bas
T. +31(0)575-518310
Jours ouvrables Lu-Je 8.00-17.00u
Vendredi 8.00 - 16.00u
E. info@fassawall.com
Fassawall BV

Bettinkhorst 35,
7200 AH Zutphen 
Pays-Bas

Fassawall BV

Bettinkhorst 35,
7200 AH Zutphen 
Pays-Bas

fr_FRFrench
nl_NLDutch en_GBEnglish de_DEGerman fr_FRFrench