Fassawall

Ravel Residence

Het studenten huisvestingscomplex Ravel Residence is gelegen aan de Zuidas in Amsterdam. Het Amsterdamse architectenbureau Oever Zaaier is verantwoordelijk voor prachtige ontwerp. De buitenste schil vormde voor het bureau een extra uitdaging, omdat deze in verband met de ligging langs de snelweg A10 ‘doof’ moest zijn. Met de wit com- posieten gevelbekleding, voorzien van grote raampartijen, is gekozen voor een zowel functionele als esthetisch zeer fraaie oplossing. Achter de elementen is circa 5.000 vierkante meter Fassawall Architectura verwerkt. De in antraciet uitgevoerde gevelfolie garandeert een maximale, duurzame bescherming.

 

Land:

Niederlande

Ort:

Amsterdam

Architekt:

Oever Zaaier

Auftraggeber:

Jan Snel Bouw

Anwendung:

5.000 m² Fassawall Architectura

Kleur:

Antraciet (RAL 9005)

de_DEGerman
nl_NLDutch en_GBEnglish fr_FRFrench de_DEGerman